Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών
& Επικοινωνιακών Συστημάτων

Information & Communication Systems Security
Information Systems
Artificial Intelligence
Computer & Communication Systems
Geometry, Dynamical Systems & Cosmology

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει το Διεθνές Θερινό Σχολείο με θέμα «Επεξεργασία Εικόνων εγγράφου", 3-7 Ιουν 2013, στο νησί των Φούρνων Κορσεών.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει το Διεθνές Θερινό Σχολείο με θέμα «Επεξεργασία Εικόνων εγγράφου", 3-7 Ιουν 2013, στο νησί των Φούρνων Κορσεών.

Το πρώτο Θερινό Σχολείο για την Επεξεργασία Εικόνων Εγγράφου, που διεξάγεται στα αγγλικά, έχει ως στόχο να παρέχει μια αντικειμενική επισκόπηση και μια σε βάθος ανάλυση του state-of-the-art του χώρου της έρευνας και τα σημερινά προβλήματα της. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στα αγγλικά από παγκοσμίου φήμης ερευνητές στον τομέα, καλύπτοντας τόσο τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές των πραγματικών προβλημάτων της επεξεργασίας εικόνας εγγράφων, καθώς και παραδείγματα επιτυχημένων εφαρμογών.

Το σχολείο έχει ως στόχο να προσφέρει μια ελκυστική ευκαιρία για τους νέους ερευνητές και υποψήφιους διδάκτορες. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την άμεση αλληλεπίδραση και συζητήση με γνωστούς ομιλητές. Οι ερευνητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας τους, και να αλληλεπιδράσουν με συναδέλφους τους σε ένα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Η διεξαγωγήτου Θερινού Σχολείου στο όμορφο νησί των Φούρνων εξασφαλίζει ήσυχο και όμορφο περιβάλλον, με υπηρεσίες ποιότητας τροφίμων και στέγασης, τα οποία θα απολαύσουν οι Έλληνες μαθητές και καθηγητές, ενώ οι φοιτητές από το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία.

Οι υποψήφιοι μαθητές ενθαρρύνονται να υποβάλουν άρθρο στην αγγλική γλώσσα από 4 σελίδες στους ακόλουθους τομείς της επεξεργασίας εικόνας εγγράφου: Denoising, Digital Image Βασικά, Document Image Preprocessing, Historical Document και Recognition μέχρι τη 1η Μαρτίου. Η εγγραφή στο Θερινό Σχολείο (~ 400 ευρώ) θα καλύψει συμμετοχή, proceedings, διαμονή, γεύματα, διαλείμματα καφέ, κοινωνικές εκδηλώσεις και μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σάμου και πίσω.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην http://samosweb.aegean.gr/idips2013Home | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι

πανεπιστημιο αιγαιου

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

τμημα μηχανικων πληροφοριακων & επικοινωνιακων συστηματων

© Copyright ICSD :: 2008 - 2018