Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών
& Επικοινωνιακών Συστημάτων

Information & Communication Systems Security
Information Systems
Artificial Intelligence
Computer & Communication Systems
Geometry, Dynamical Systems & Cosmology

 


Διάλεξη
Διάλεξη με θέμα "Δυνατοτητες & Εφαρμογες των Γεωγραφικων Πληροφοριακων Συστηματων GIS - ArcGIS"

Το Εργαστήριο Βάσεων Δεδομένων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων σας προσκαλεί στη διάλεξη του Δρ. Άδωνι Κοντού, Προέδρου της Marathon Data Systems που θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα ΜΥΡΤΩ του Κτιρίου Λυμπέρη επί της οδού Παλαμά 2 (1ος όροφος) με θέμα:

"ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GIS - ArcGIS"

Λίγα λόγια για τον Ομιλητή:

Ο Δρ. Άδωνις Κοντός αποτελεί αναμφίβολα την πιο γνωστή προσωπικότητα στην Ελλάδα στο χώρο των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS), πρωτοπόρος στην εισαγωγή και επένδυση στην τεχνολογία στο αντικείμενο αυτό πριν 20 χρόνια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνει την εταιρία MDS με αποκλειστικότητα την παροχή λύσεων για τα Γεωπληροφοριακά Συστήματα Πληροφοριών. Με την εταιρία του αντιπροσωπεύει το Ινστιτούτο ESRI που εδώ και 40 χρόνια αναπτύσσει το λογισμικό ArcGIS το οποίο κυριαρχεί παγκοσμίως ως το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο εργαλείο υποστήριξης αποφάσεων στα GIS και ελέγχει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς (πηγή: Wikipedia, λήμμα ESRI).

Ο κύριος Άδωνις Κοντός είναι επίσης γνωστός για το ετήσιο συμπόσιο χρηστών GIS που διοργανώνει κάθε χρόνο μέσω της εταιρίας του. Το συμπόσιο αυτό αποτελεί για τη χώρα μας σταθερό κέντρο συνάντησης του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων επιστημόνων στο χώρο.
Home | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι

πανεπιστημιο αιγαιου

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

τμημα μηχανικων πληροφοριακων & επικοινωνιακων συστηματων

© Copyright ICSD :: 2008 - 2018