Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών
& Επικοινωνιακών Συστημάτων

Information & Communication Systems Security
Information Systems
Artificial Intelligence
Computer & Communication Systems
Geometry, Dynamical Systems & Cosmology

 Ημερίδα Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Σας θυμίζω την Ημερίδα Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Τμήμα μας στο Καρλόβασι το Σάββατο 16 Απριλίου στο χώρο του Δημαρχείου.

Την ημερίδα θα ανοίξουν οι 5 προσκεκλημένοι μας, ειδικοί σε τεχνολογίες, νομικά ζητήματα, χρηματοδότηση και λειτουργία νεοφυών επιχειρήσεων πληροφορικής – μέντορες των Aegean Startups.

Παράλληλα, οι 4 τεχνολογικές ομάδες του Τμήματος και 9 ομάδες προπτυχιακών φοιτητών μας θα παρουσιάσουν δραστηριότητές τους και πρωτότυπες ιδέες με δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησης.

Στην ημερίδα (με βάση τη βαθμολογία από τους εξωτερικούς προσκεκλημένους μας) θα βραβευθούν με τιμητική διάκριση η πιο πρωτότυπη και η πιο ολοκληρωμένη ιδέα / εφαρμογή.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Σάμου, ανακοινώνοντας αναπτυξιακές πολιτικές του Δήμου και κοινές μας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο νησί.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (για την οποία αναπτύσσονται πρωτότυπες εφαρμογές από φοιτητές μας) διοργανώνει γευσιγνωσία Σαμιώτικων κρασιών για όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε περισσότερα για την ημερίδα εδώ: https://www.facebook.com/events/1728556314058689/permalink/1739147826332871/  (πρόγραμμα, βιογραφικά ομιλητών και παρουσιάσεις)

Μαζί με όλα τα παιδιά μας (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) που συμμετέχουν στη διοργάνωση σας περιμένουμε !

Γιάννης Χαραλαμπίδης
Home | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι

πανεπιστημιο αιγαιου

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

τμημα μηχανικων πληροφοριακων & επικοινωνιακων συστηματων

© Copyright ICSD :: 2008 - 2018